1. Engelse boeken
  2. Pillow Thoughts II

Pillow Thoughts II

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Pillow Thoughts II is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 205 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449495084. 

Specificaties Pillow Thoughts II

HoofdauteurCourtney Peppernell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum06 september 2018

Omschrijving van Pillow Thoughts II

Na het enorme succes van haar bestverkopende boek, Pillow Thoughts, komt Courtney Peppernell nu terug met het langverwachte vervolg Pillow Thoughts II: Healing the Heart. Peppernell begrijpt dat genezing een proces is en Pillow Thoughts II legt op een elegante manier de tijd en ervaring vast die men doormaakt op hun reis naar innerlijke vrede en herstel. Een verzameling inspirerende en troostende gedichten voor iedereen die herstelt van een gebroken hart. Pillow Thoughts II: Healing the Heart gaat verder waar het eerste boek ophield en biedt nieuwe inzichten en diepgaande emoties. Courtney Peppernell neemt de lezers mee op een intieme reis vol hoop, kwetsbaarheid en heling. Haar woorden raken de ziel en bieden troost aan iedereen die ooit met liefdesverdriet te maken heeft gehad. Deze prachtig vormgegeven bundel is niet alleen een boek, maar een metgezel voor degenen die een moeilijke tijd doormaken. De gedichten in Pillow Thoughts II spreken rechtstreeks tot het hart en nodigen de lezers uit om hun emoties te omarmen en te accepteren. Met haar ongeëvenaarde schrijfstijl weet Peppernell de pijn om te zetten in kracht en de duisternis om te zetten in licht. Of je nu genezing zoekt, troost nodig hebt of gewoonweg wilt genieten van prachtige poëzie, Pillow Thoughts II: Healing the Heart zal je inspireren, raken en je hart verwarmen. Het is een tijdloze metgezel die je keer op keer kunt openen, om jezelf era.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Pillow Thoughts II

Het boek Pillow Thoughts II is geschreven door Courtney Peppernell. De oorspronkelijke releasedatum was 06 september 2018.

Het boek Pillow Thoughts II is te koop als Paperback.

Pillow Thoughts II bestaat uit 205 pagina’s. 

Pillow Thoughts II is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken