1. Engelse boeken
  2. Poems for Palestine

Poems for Palestine

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poems for Palestine is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781780944463. 

Specificaties Poems for Palestine

HoofdauteurMaher Massis
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum29 mei 2015

Omschrijving van Poems for Palestine

Een verzameling ontroerende gedichten van het publiek waarin de pijn, hoop en dromen van het Palestijnse volk tot uiting komen, met alle winst die naar liefdadigheid gaat. 'Gedichten voor Palestina' werd gelanceerd als een project met als doel verzen bijeen te brengen die zijn geschreven door het volk van Palestina, als een website die openstaat voor iedereen, waar iedereen gratis zijn werk kan uploaden. Het brede spectrum van het resulterende talent toont een veelvoud aan verschillende poëtische stijlen, onderwerpen en emoties. De rol van kunst en met name poëzie als helende kracht is cruciaal voor dit project - de gedichten zijn vol van pijn, emotie, verlangen en liefde. In een tijd waarin er wereldwijd talloze conflicten zijn, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat we niet vergeten te luisteren naar de stemmen van degenen die getroffen zijn. Te veel mensen leven vandaag de dag in gevaar, in ballingschap of in wanhoop - Gedichten voor Palestina kan dienen als een refrein voor ontheemde mensen uit door oorlog verscheurde landen over de hele wereld. Nu verzameld in boekvorm, hopen we dat deze poëzie een krachtige boodschap zal overbrengen. De gedichten in dit boek zijn niet alleen een uiting van persoonlijke emoties, maar ook een spiegel van de Palestijnse samenleving als geheel. Ze geven stem aan degenen die anders misschien niet gehoord zouden worden en bieden een venster naar de realiteit van het leven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poems for Palestine

Het boek Poems for Palestine is geschreven door Maher Massis. De oorspronkelijke releasedatum was 29 mei 2015.

Het boek Poems for Palestine is te koop als E-book.

Poems for Palestine bestaat uit pagina’s. 

Poems for Palestine is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken