1. Engelse boeken
  2. Poems

Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781841597591. 

Specificaties Poems

HoofdauteurAlfred Lord Tennyson
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum04 maart 2004

Omschrijving van Poems

Deze verzameling bevat natuurlijk beroemde gedichten zoals "The Lady of Shalott" en "The Charge of the Light Brigade." Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook vele korte lyrische gedichten, zoals "Kom in de tuin, Maud" en "Breek, Breek, Breek," waarvoor hij terecht geprezen wordt. Deze bundel biedt een ongeëvenaarde reis door de prachtige wereld van poëzie. Elke pagina neemt je mee op een betoverende reis vol emotie, schoonheid en verbeelding. De gedichten van deze verzameling hebben de kracht om je hart te raken en je geest te vervoeren naar nieuwe hoogten. Of je nu een ervaren poëzieliefhebber bent of net begint aan je poëtische reis, deze bundel is een must-have. Het is een tijdloze schat die je keer op keer kunt herlezen en waar je steeds nieuwe betekenissen in kunt ontdekken. Laat je meevoeren door de prachtige woorden van deze meesterlijke dichter en ervaar de magie van poëzie zoals nooit tevoren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poems

Het boek Poems is geschreven door Alfred Lord Tennyson. De oorspronkelijke releasedatum was 04 maart 2004.

Het boek Poems is te koop als Hardcover.

Poems bestaat uit 256 pagina’s. 

Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken