1. Engelse boeken
  2. Poetry of Rilke

Poetry of Rilke

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetry of Rilke is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 720 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780374532710. 

Specificaties Poetry of Rilke

HoofdauteurRainer Maria Rilke
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 maart 2011

Omschrijving van Poetry of Rilke

Al vijfentwintig jaar werkt North Point Press samen met Edward Snow, "de beste hedendaagse vertaler van Rilke" (Brian Phillips, The New Republic), om de belangrijkste poëtische werken van Rilke in het Engels te brengen. The Poetry of Rilke - de meest uitgebreide verzameling van Rilke's Duitse poëzie ooit in het Engels gepubliceerd - is het hoogtepunt van deze inspanning. Met meer dan tweehonderdvijftig geselecteerde gedichten van Rilke, inclusief complete vertalingen van de Sonnetten aan Orpheus en de Duino Elegieën, overspant The Poetry of Rilke de loop van Rilke's werk, van de baanbrekende gedichten van Het Getijdenboek tot de visionaire meesterwerken die slechts enkele weken voor zijn dood zijn geschreven. Deze baanbrekende tweetalige editie bevat ook alle commentaren van Snow op Rilke, evenals een belangrijke nieuwe introductie door de bekroonde dichter Adam Zagajewski. The Poetry of Rilke zal jarenlang gelden als de gezaghebbende eenbandvertaling van Rilke in het Engels. Dit prachtige boek, Poetry of Rilke, is het resultaat van een samenwerking van meer dan twee decennia tussen North Point Press en Edward Snow, een meesterlijke vertaler van Rilke's poëzie. Deze verzameling omvat meer dan tweehonderdvijftig gedichten, zorgvuldig uitgekozen uit Rilke's oeuvre, en bevat complete vertalingen van de Sonnetten aan Orphe.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetry of Rilke

Het boek Poetry of Rilke is geschreven door Rainer Maria Rilke. De oorspronkelijke releasedatum was 15 maart 2011.

Het boek Poetry of Rilke is te koop als Paperback.

Poetry of Rilke bestaat uit 720 pagina’s. 

Poetry of Rilke is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken