1. Engelse boeken
  2. Radical Love

Radical Love

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Radical Love is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 336 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780300248616. 

Specificaties Radical Love

Hoofdauteur
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 november 2019

Omschrijving van Radical Love

Deze verbluffende collectie toont de liefdespoëzie en mystieke leerstellingen die het hart vormen van de Islamitische traditie in accurate en poëtische originele vertalingen. In een tijd waarin de associatie van de Islam met geweld de krantenkoppen domineert, biedt deze prachtige collectie ons de kans om een radicaal ander gezicht van de Islamitische traditie te zien. Het volgt een verheven, poëtische, populaire traditie die liefde voor zowel de mensheid als het Goddelijke viert als het ultieme pad dat de mensheid terug naar God leidt. Safi brengt voor het eerst de passages van de Qur'an bij elkaar die gezocht worden door de moslimwijzen, de mystieke uitspraken van de Profeet en de leer van het pad van Goddelijke liefde. Accuraat en gevoelig vertaald door de toonaangevende islamitische geleerde Omid Safi, kunnen de geschriften van Jalal al-Din Rumi nu worden gelezen naast passages van Kharaqani, 'Attar, Hafez van Shiraz, Abu Sa'id-e Abi 'l-Khayr en andere belangrijke moslimmystici. Voor de miljoenen lezers wiens leven is geraakt door de poëzie van Rumi, is hier een kans om de Arabische en Perzische tradities te zien die hem hebben voortgebracht. Deze prachtige collectie is een eerbetoon aan de rijke spirituele erfenis van de Islamitische traditie en biedt een diepgaand inzicht in de universele boodschap van liefde en verlichting. Het.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Radical Love

Het boek Radical Love is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 26 november 2019.

Het boek Radical Love is te koop als Paperback.

Radical Love bestaat uit 336 pagina’s. 

Radical Love is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken