1. Nederlandse boeken
  2. Reistijd, bedtijd, ijstijd

Reistijd, bedtijd, ijstijd

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Reistijd, bedtijd, ijstijd is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 63 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493168473. 

Specificaties Reistijd, bedtijd, ijstijd

HoofdauteurMarjolijn van Heemstra
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum06 oktober 2020

Omschrijving van Reistijd, bedtijd, ijstijd

Reistijd, bedtijd, ijstijd is een betoverende en veelzijdige bundel die je meteen weer wilt lezen. Deze prachtige verzameling gedichten neemt je mee op een reis door verschillende tijdperken en emoties. Met zijn meeslepende woorden en meesterlijke verbeeldingskracht weet de auteur, Lieke Marsman, je diep te raken. In dit boek worden de thema's reistijd, bedtijd en ijstijd op verrassende wijze met elkaar verbonden. De gedichten nemen je mee op een reis door de tijd, waarbij je verschillende emoties en situaties zult ervaren. Van het verlangen naar avontuur tijdens het reizen, tot de rust en geborgenheid van de bedtijd, en de koude en ijzige momenten die we allemaal wel eens meemaken. Lieke Marsman weet met haar poëtische taal de lezer te betoveren en de gedichten laten je keer op keer nadenken en voelen. Geen enkel gedicht is hetzelfde, maar ze vormen samen een harmonieus geheel dat je diep zal raken. Reistijd, bedtijd, ijstijd is een boek dat je niet zomaar weglegt, maar waar je keer op keer naar terug zult keren om opnieuw te genieten van de prachtige woorden en beelden die Lieke Marsman creëert.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Reistijd, bedtijd, ijstijd

Het boek Reistijd, bedtijd, ijstijd is geschreven door Marjolijn van Heemstra. De oorspronkelijke releasedatum was 06 oktober 2020.

Het boek Reistijd, bedtijd, ijstijd is te koop als Paperback.

Reistijd, bedtijd, ijstijd bestaat uit 63 pagina’s. 

Reistijd, bedtijd, ijstijd is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken