1. Nederlandse boeken
  2. Rouw

Rouw

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Rouw is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403118611. 

Specificaties Rouw

HoofdauteurHagar Peeters
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum13 december 2021

Omschrijving van Rouw

Rouw, een schitterende bloemlezing samengesteld door Hagar Peeters, neemt ons mee naar de essentie van het leven: liefde en dood. Deze fundamentele thema's raken ons allemaal op een bepaald moment en brengen vaak sprakeloosheid met zich mee. Gelukkig hebben we de dichters, die met hun poëzie de woordeloze emoties een stem geven. Deze prachtig vormgegeven bloemlezing bevat gedichten die onvergetelijk en tijdloos zijn. Ze bieden troost en weerspiegelen de diepste gevoelens van verdriet en gemis. Met Rouw krijgen we de mogelijkheid om ons onder te dompelen in een wereld van poëzie die ons helpt om de complexiteit van rouw te begrijpen en te verwerken. De gedichten in Rouw bieden een intieme blik op de menselijke ervaring van verlies. Ze raken de gevoelige snaren van ons hart en bieden een zachte troost in tijden van rouw. Deze bloemlezing is niet alleen een verzameling gedichten, maar een waardevol kunstwerk dat ons uitnodigt om onze eigen emoties te verkennen en te omarmen. Rouw is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een diepere betekenis en expressie in tijden van verlies.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Rouw

Het boek Rouw is geschreven door Hagar Peeters. De oorspronkelijke releasedatum was 13 december 2021.

Het boek Rouw is te koop als Hardcover.

Rouw bestaat uit 80 pagina’s. 

Rouw is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken