1. Engelse boeken
  2. Rumi’s Little Book of the Heart

Rumi's Little Book of the Heart

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Rumi's Little Book of the Heart is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 133 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781571747426. 

Specificaties Rumi's Little Book of the Heart

HoofdauteurMaryam Mafi
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 juni 2016

Omschrijving van Rumi's Little Book of the Heart

In dit kleine boekje, genaamd "Rumi's Kleine Boek van het Hart", neemt Rumi ons mee op een reis door de vreugde van vriendschap en de pijn van verlies. Als een meester van de poëzie verkent hij de diepste menselijke relaties en weeft hij betoverende meditaties die ons betoveren met hun mysterie. Deze woorden zijn als kostbare kristallen, sprankelend in de vele kleuren van de regenboog en bevatten hele werelden binnenin. Rumi, de wereldberoemde dichter en mysticus, raakt onze harten met zijn diepgaande inzichten en zijn vermogen om de meest complexe menselijke emoties te verwoorden. Dit boekje is een schatkist vol met zijn mooiste gedichten, die ons raken in onze ziel en ons uitnodigen om dieper na te denken over de betekenis van vriendschap en liefde. Blader door de pagina's van dit betoverende boek en laat je meevoeren op een reis vol emotie en verwondering. Van de vreugde van het samenzijn tot de bitterzoete pijn van afscheid nemen, Rumi's woorden zullen je hart verwarmen en je geest verlichten. Dit boekje is een perfect cadeau voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en troost, en een waardevolle toevoeging aan elke boekenplank.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Rumi's Little Book of the Heart

Het boek Rumi's Little Book of the Heart is geschreven door Maryam Mafi. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juni 2016.

Het boek Rumi's Little Book of the Heart is te koop als Paperback.

Rumi's Little Book of the Heart bestaat uit 133 pagina’s. 

Rumi's Little Book of the Heart is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken