1. Nederlandse boeken
  2. s Nachts verdwijnt de wereld

s Nachts verdwijnt de wereld

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. s Nachts verdwijnt de wereld is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 47 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044535730. 

Specificaties s Nachts verdwijnt de wereld

HoofdauteurJaap Robben
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 januari 2016

Omschrijving van s Nachts verdwijnt de wereld

Met het boek "s Nachts verdwijnt de wereld" neemt Jaap Robben je mee op een unieke reis door de alledaagse wereld. Hij slaagt erin om het gewone buitengewoon te maken, om serieuze onderwerpen te omhullen met humor en om zoet en zuur te vermengen tot een verrassende smaak. Met zijn gedichten gaat hij de mistroostigheid te lijf met een vleugje optimisme, en stelt hij vragen die nieuwe vragen oproepen. Jaap Robben weet in begrijpelijke taal een nieuw licht te werpen op gedachten en gevoelens die voor velen herkenbaar zijn, maar niet altijd worden erkend. Het is alsof je samen met hem onder een gezellige paraplu staat en door een verrekijker naar de wereld tuurt. Telkens weer zul je je verbazen over het drukke gedoe van het dagelijks leven. Met "s Nachts verdwijnt de wereld" voegt Jaap Robben nieuwe details toe aan zijn gedichten. Hij neemt je mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis waarbij je steeds weer nieuwe aspecten van het leven ontdekt. Dit boek biedt een unieke kijk op de wereld en zal je inspireren om met een frisse blik naar de alledaagse dingen te kijken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over s Nachts verdwijnt de wereld

Het boek s Nachts verdwijnt de wereld is geschreven door Jaap Robben. De oorspronkelijke releasedatum was 15 januari 2016.

Het boek s Nachts verdwijnt de wereld is te koop als Hardcover.

s Nachts verdwijnt de wereld bestaat uit 47 pagina’s. 

s Nachts verdwijnt de wereld is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken