1. Engelse boeken
  2. Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay

Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780375761232. 

Specificaties Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay

HoofdauteurEdna St Vincent Millay
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 september 2002

Omschrijving van Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay

Geselcteerde Gedichten Van Edna St. Vincent Millay Deze prachtige bundel "Geselcteerde Gedichten Van Edna St. Vincent Millay" biedt een betoverende verzameling van Millay's werk, zorgvuldig geselecteerd door de biograaf van de dichteres. Deze bundel neemt je mee op een reis door de diepten van Millay's creatieve geest en onthult een breed spectrum aan gedichten en sonnetten die haar talent en veelzijdigheid laten zien. Van de diepste emoties tot de meest vrolijke momenten, elk gedicht in deze bundel is doordrenkt met Millay's unieke stijl en krachtige stem. Haar woorden zullen je hart raken en je ziel beroeren, terwijl je wordt meegesleept door haar levendige verbeeldingskracht en diepgaande reflecties. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of nieuwsgierig bent naar Millay's werk, deze bundel is een absolute must-have voor elke boekenplank. Naast de selectie van gedichten bevat deze bundel ook fascinerende inleidingen en commentaren van de biograaf, die een diepere context bieden en je helpen bij het begrijpen van de betekenis achter elk gedicht. Bovendien is de bundel prachtig vormgegeven, met elegante typografie en verfijnde illustraties die de schoonheid van Millay's woorden weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een inspirerend cadeau of gewoon je eigen collectie wilt uitbreiden, deze bundel biedt een unieke kans.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay

Het boek Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay is geschreven door Edna St Vincent Millay. De oorspronkelijke releasedatum was 10 september 2002.

Het boek Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay is te koop als Paperback.

Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay bestaat uit 192 pagina’s. 

Selected Poetry Of Edna St.Vincent Millay is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken