1. Engelse boeken
  2. Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way

Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 416 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780060568238. 

Specificaties Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way

HoofdauteurCharles Bukowski
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum06 januari 2004

Omschrijving van Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way

"Zoekend naar de waanzin voor het Woord, de regel, de weg", is een indringende verzameling verhalen die je meesleurt in de roekeloze wereld van jonge, onstuimige dichters. Deze bundel neemt je mee op een turbulente reis door de straten en kroegen, waar rauwe gevechten, gebroken glas en krankzinnige vrouwen die schreeuwen in goedkope hotelkamers de norm zijn. Jij bent een bekend gezicht in de dronkaardsopvang op North Avenue 21, Lincoln Heights, terwijl je verwoed zoekt naar het Woord, de regel, de weg. Als lezer word je meegenomen in de hoop van de hoofdpersoon op een cheque uit onverwachte hoek, terwijl hij droomt van een brief van een geweldige redacteur die fluistert: "Chinaski, je weet niet hoe lang we op jou hebben gewacht". Maar de kans lijkt klein. Dit meesterwerk neemt je mee in de diepe duisternis van de menselijke ziel, waar de zoektocht naar betekenis en erkenning vaak tevergeefs lijkt. Met een scherpe pen en een ongekende eerlijkheid weet de auteur de lezer te betoveren met zijn ongefilterde wereld. "Zoekend naar de waanzin voor het Woord, de regel, de weg" is een rauwe en meeslepende ervaring die je niet onberoerd zal laten. Dit is een boek dat je uitdaagt om de diepten van je eigen gekte te verkennen, terwijl je tegelijkertijd bese.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way

Het boek Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way is geschreven door Charles Bukowski. De oorspronkelijke releasedatum was 06 januari 2004.

Het boek Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way is te koop als Paperback.

Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way bestaat uit 416 pagina’s. 

Sifting Through the Madness for the Word, the Line, the Way is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken