1. Engelse boeken
  2. Sincerely

Sincerely

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sincerely is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781771681926. 

Specificaties Sincerely

HoofdauteurF. S. Yousaf
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 februari 2020

Omschrijving van Sincerely

"Sincerely is gepassioneerd. Eerlijk. Charmant. F.S. Yousaf heeft op prachtige wijze in een boek vastgelegd hoe het voelt om verliefd te worden. Een Madisen Kuhn, auteur van Almost Home Fans van de bestseller Sincerely zeggen onverwachte perfectie, niet zomaar een poëzieboek, adembenemend, heeft me geholpen mijn huwelijk te waarderen. Op zoek naar een diepgaande manier om zijn liefde ten huwelijk te vragen, herlas F.S. Yousaf de brieven die zij hem had geschreven. Daarin vond hij zijn aanzoek en inspiratie om zijn eigen proza en poëzie te schrijven. Dit is een compilatie van brieven en liefdesgedichten die de spiritualiteit en de grootsheid van wat één persoon voor een ander kan betekenen, belichaamt. Het draagt boodschappen van positiviteit, hoop en bovenal ware liefde." "Sincerely is niet zomaar een boek, het is een reis door emoties, een viering van de kracht van liefde. F.S. Yousaf heeft met zijn woorden de essentie van verliefdheid vastgelegd en ons meegenomen op een betoverende reis. De lezers van Sincerely kunnen bevestigen dat dit geen standaard poëzieboek is. Het is een verrassende perfectie die je hart zal veroveren en je zal laten verlangen naar meer. Dit boek is adembenemend, het laat je verdrinken in de schoonheid van de liefde en zorgt ervoor dat je elke pagina wilt koesteren." "Maar Sincerely is.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sincerely

Het boek Sincerely is geschreven door F. S. Yousaf. De oorspronkelijke releasedatum was 01 februari 2020.

Het boek Sincerely is te koop als Paperback.

Sincerely bestaat uit 160 pagina’s. 

Sincerely is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken