1. Engelse boeken
  2. Some Things I Still Can’t Tell You

Some Things I Still Can't Tell You

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Some Things I Still Can't Tell You is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524870546. 

Specificaties Some Things I Still Can't Tell You

HoofdauteurMisha Collins
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 december 2021

Omschrijving van Some Things I Still Can't Tell You

"NEW YORK TIMES BESTSELLER! Van Misha Collins, acteur, langdurige dichter en activist, wiens enorme online aanhang zichzelf 'Army For Good' noemt, komt zijn debuut poëziebundel, Some Things I Still Can't Tell You. Handelsmerk humor en subtiele kwetsbaarheid komen samen in elk gedicht; dit boek is zowel een viering van als een aspiratie voor een goed geleefd leven." "Ontdek de diepe emotionele reis die Misha Collins met zijn lezers deelt in Some Things I Still Can't Tell You. Met zijn kenmerkende scherpzinnigheid en eerlijke woorden brengt hij ons poëzie die raakt aan de essentie van het menselijk bestaan. De gedichten in deze bundel vieren de schoonheid van het leven, maar herinneren ons er ook aan dat er altijd aspecten zijn die we nog niet kunnen delen. Laat je meevoeren door de betoverende woorden van Misha Collins en ervaar de kracht van poëzie in het verkennen van onze diepste gevoelens en gedachten. Some Things I Still Can't Tell You is niet zomaar een boek, het is een emotionele reis die je niet mag missen!".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Some Things I Still Can't Tell You

Het boek Some Things I Still Can't Tell You is geschreven door Misha Collins. De oorspronkelijke releasedatum was 23 december 2021.

Het boek Some Things I Still Can't Tell You is te koop als Paperback.

Some Things I Still Can't Tell You bestaat uit 144 pagina’s. 

Some Things I Still Can't Tell You is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken