1. Nederlandse boeken
  2. Soms droom ik dat

Soms droom ik dat

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Soms droom ik dat is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 262 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789041741134. 

Specificaties Soms droom ik dat

HoofdauteurM. Vasalis
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 november 2020

Omschrijving van Soms droom ik dat

In deze betoverende bundel genaamd "Soms droom ik dat" word je meegenomen op een poëtische reis door de prachtige wereld van Vasalis. Elk gedicht dat ze heeft geschreven is een meesterwerk op zich en het is dan ook geen gemakkelijke taak om een selectie te maken uit haar bescheiden oeuvre. Deze bundel is speciaal samengesteld om je kennis te laten maken met haar indrukwekkende werk. Laat je betoveren door de diepgaande emoties en de verfijnde taal van Vasalis. Haar gedichten raken je recht in het hart en nemen je mee naar een wereld waar dromen en realiteit naadloos in elkaar overlopen. Van intieme momenten van zelfreflectie tot universele thema's zoals liefde, verlies en de zoektocht naar identiteit, Vasalis weet met haar woorden een diepe indruk achter te laten. Deze bundel is niet alleen een perfect cadeau voor liefhebbers van poëzie, maar ook voor iedereen die graag even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Laat je meevoeren door de prachtige verzen van Vasalis en ontdek de schoonheid van haar unieke schrijfstijl. "Soms droom ik dat" is een must-have voor elke poëzieliefhebber en een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Soms droom ik dat

Het boek Soms droom ik dat is geschreven door M. Vasalis. De oorspronkelijke releasedatum was 17 november 2020.

Het boek Soms droom ik dat is te koop als Hardcover.

Soms droom ik dat bestaat uit 262 pagina’s. 

Soms droom ik dat is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken