1. Nederlandse boeken
  2. Sonnetten

Sonnetten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sonnetten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 389 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028242579. 

Specificaties Sonnetten

HoofdauteurWilliam Shakespeare
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 maart 2008

Omschrijving van Sonnetten

De Sonnetten van Shakespeare zijn nu verkrijgbaar in een ongeëvenaarde vertaling van Peter Verstegen. Deze bundel bevat maar liefst 152 sonnetten, waarvan 126 gericht zijn aan een adembenemend mooie jongeman ('Lord of my love') en 26 aan een mysterieuze vrouw ('Master-Mistress of my passion'). De expressieve kracht en rijke klank van deze gedichten zijn op prachtige wijze omgezet naar begrijpelijk en helder Nederlands. Deze uitgave is tweetalig, waardoor je de originele Engelse versie kunt vergelijken met de vertaling van Verstegen. Bovendien is de bundel voorzien van helder en bondig bio- en bibliografisch commentaar, wat de leeservaring verrijkt en je meer inzicht geeft in het leven en werk van Shakespeare. Met de Sonnetten van Shakespeare haal je niet alleen een meesterwerk in huis, maar ook een waardevol naslagwerk. Laat je betoveren door de prachtige taal, de diepe emoties en de tijdloze thema's die deze gedichten bevatten. Een absolute must-have voor iedere poëzieliefhebber.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sonnetten

Het boek Sonnetten is geschreven door William Shakespeare. De oorspronkelijke releasedatum was 28 maart 2008.

Het boek Sonnetten is te koop als Hardcover.

Sonnetten bestaat uit 389 pagina’s. 

Sonnetten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken