1. Nederlandse boeken
  2. Stilte zingen

Stilte zingen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Stilte zingen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 530 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043531009. 

Specificaties Stilte zingen

HoofdauteurHuub Oosterhuis
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum02 oktober 2018

Omschrijving van Stilte zingen

"In het boek 'Stilte zingen' vind je het volledige liedoeuvre van Huub Oosterhuis, een unieke uitgave ter ere van zijn 85e verjaardag. Dit liedboek bevat de verzamelde teksten die Huub Oosterhuis in de afgelopen zestig jaar heeft geschreven om gezongen te worden tijdens de liturgie op zondag en bij andere vormen van eredienst, zoals doop, huwelijk en begrafenis. In vergelijking met het vijfentwintig jaar geleden uitgebrachte 'Gezongen Liedboek', zijn sommige oudere teksten niet meer opgenomen en zijn er enkele herschreven. Bovendien zijn er talloze nieuwe liederen toegevoegd. Het boek 'Stilte zingen' is een waardevolle bron voor zowel kerkgangers als liefhebbers van religieuze muziek. De teksten van Huub Oosterhuis zijn diepgaand en inspirerend, en hebben de kracht om emoties los te maken en de ziel te raken. Dit boek biedt de mogelijkheid om de prachtige liederen van deze invloedrijke Nederlandse dichter en theoloog te ontdekken en te ervaren. Met meer dan zestig jaar aan ervaring en expertise heeft Huub Oosterhuis met zijn woorden talloze mensen geraakt en geïnspireerd. Het liedboek 'Stilte zingen' is dan ook een eerbetoon aan zijn indrukwekkende bijdrage aan de muzikale liturgie en een waardevolle toevoeging aan ieders boekenplank.".

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Stilte zingen

Het boek Stilte zingen is geschreven door Huub Oosterhuis. De oorspronkelijke releasedatum was 02 oktober 2018.

Het boek Stilte zingen is te koop als E-book.

Stilte zingen bestaat uit 530 pagina’s. 

Stilte zingen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken