1. Engelse boeken
  2. Swivelmount

Swivelmount

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Swivelmount is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781552454138. 

Specificaties Swivelmount

HoofdauteurKen Babstock
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 november 2020

Omschrijving van Swivelmount

De Swivelmount is een product dat speciaal is ontworpen om te worden gebruikt in de vroege uurtjes voor zonsopgang, wanneer de sirenes weer beginnen te loeien. De zorgen van de Swivelmount - het instorten van het onderwerp en de wereld, eros en wet, kennis en verwarring - krijgen een nieuwe urgentie naarmate Babstock de overblijfselen opnieuw voorstelt en opnieuw in een levensvatbare volgorde plaatst. In het hart van hun kinetische beeldtaal bevindt zich een vrije val in rouw, maar ook een geloof in anderen: een Babstock-gedicht is de stem naast je in de wachtkamer van de spoedeisende hulp, kalm, medelevend en duister humoristisch. Dit is Babstock op zijn best. Vorige lof: Dit is poëzie die zo compromisloos is in hoe het omgaat met tradities - van poëtische vormen, van dicties, van militaristische geschiedenissen - dat het iets magnifieks wordt: broos en hard. Het zal je manier van denken veranderen. - Juliana Spahr voor On Malice. On Malice is een fascinerende en elegische berisping van surveillance technologieën en zijn ontevredenheid. Ken Babstock is een geweldige en enthousiaste dichter. Zijn werk barst van muzikaliteit, syncope, humor en vormelijke scherpzinnigheid. - Peter Gizzi. De smaak van deze poëzie is complex - het zal moeten worden ervaren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Swivelmount

Het boek Swivelmount is geschreven door Ken Babstock. De oorspronkelijke releasedatum was 26 november 2020.

Het boek Swivelmount is te koop als Paperback.

Swivelmount bestaat uit 112 pagina’s. 

Swivelmount is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken