1. Engelse boeken
  2. The 100 Best Poems of All Time

The 100 Best Poems of All Time

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The 100 Best Poems of All Time is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 189 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780446676816. 

Specificaties The 100 Best Poems of All Time

HoofdauteurLeslie Pockell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 maart 2001

Omschrijving van The 100 Best Poems of All Time

De "greatest hits" verzameling van de 100 beste gedichten ooit geschreven. Het is een ideale bloemlezing voor de poëzieliefhebber die graag zijn favoriete gedichten bij zich draagt. Deze prachtig vormgegeven bundel bevat een diverse selectie van de meest tijdloze en betoverende gedichten uit verschillende literaire tradities en periodes. Elk gedicht in deze verzameling is zorgvuldig uitgekozen vanwege zijn artistieke waarde en emotionele impact. Van de klassieke sonnetten van Shakespeare tot de moderne experimenten van Rilke, deze bundel biedt een ongeëvenaarde reis door de wereld van poëzie. De gedichten zijn door de tijd heen geliefd gebleven en hebben generaties geïnspireerd met hun diepgaande thema's en prachtige taalgebruik. Naast de bekende klassiekers bevat deze bundel ook verborgen juweeltjes die nieuwe ontdekkingen zullen zijn voor zelfs de meest doorgewinterde poëzieliefhebbers. De compacte afmetingen en duurzame binding maken deze bundel perfect om overal mee naartoe te nemen, of het nu op reis is, naar het park of gewoon om te genieten van een rustig moment thuis. Duik in deze verzameling en laat je betoveren door de kracht van woorden en de schoonheid van de poëzie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The 100 Best Poems of All Time

Het boek The 100 Best Poems of All Time is geschreven door Leslie Pockell. De oorspronkelijke releasedatum was 01 maart 2001.

Het boek The 100 Best Poems of All Time is te koop als Paperback.

The 100 Best Poems of All Time bestaat uit 189 pagina’s. 

The 100 Best Poems of All Time is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken