1. Engelse boeken
  2. The Aeneid

The Aeneid

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Aeneid is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 368 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141996332. 

Specificaties The Aeneid

HoofdauteurVirgil
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 november 2020

Omschrijving van The Aeneid

De Aeneis, het meesterwerk van Virgil en een van de grootste werken in de literatuur, is nu verkrijgbaar in een prachtige gebonden uitgave ontworpen door Coralie Bickford-Smith. De Aeneis van Virgil, geïnspireerd door Homerus en de inspiratiebron voor Dante en Milton, is een onsterklijk gedicht dat het hart vormt van het westerse leven en de cultuur. Virgil koos Aeneas als zijn held, de legendarische overlevende van de val van Troje en vader van het Romeinse volk. Door een verhaal te vertellen over ontheemding en nederlaag, liefde en oorlog, schilderde hij het menselijk leven in al zijn nobelheid en lijden, in zijn fysieke en mysterieuze aspecten. Deze prachtige editie van De Aeneis is gebonden in stijlvol linnen en voorzien van Coralie Bickford-Smith's unieke ontwerp, dat de essentie van het epos weerspiegelt. Elk detail, van de keuze van de kleuren tot de verfijnde typografie, is zorgvuldig overwogen om de leeservaring te verrijken. Met deze uitgave kunt u genieten van de tijdloze schoonheid van Virgil's woorden, terwijl u het boek ook als een kunstwerk op uw boekenplank kunt tentoonstellen. Laat u meeslepen door de epische reis van Aeneas en dompel uzelf onder in de rijke mythologie en poëtische taal van De Aeneis. Deze prachtige gebonden uitgave is een must-have voor liefheb.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Aeneid

Het boek The Aeneid is geschreven door Virgil. De oorspronkelijke releasedatum was 05 november 2020.

Het boek The Aeneid is te koop als Hardcover.

The Aeneid bestaat uit 368 pagina’s. 

The Aeneid is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken