1. Engelse boeken
  2. The Apricot Memoirs

The Apricot Memoirs

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Apricot Memoirs is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524864729. 

Specificaties The Apricot Memoirs

HoofdauteurTess Guinery
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 april 2021

Omschrijving van The Apricot Memoirs

De Apricot Memoires is een betoverende samensmelting van kunst - poëzie, proza en ongeremde creativiteit - die voortkomt uit een seizoen vol avontuur en ontdekking. Dit prachtige werk is doordrenkt van de ziel van de kunstenaar en neemt je mee op een reis vol emotie en verbeelding. Deze unieke creatie is ontstaan uit de diepste gedachten en gevoelens van de kunstenaar, die zichzelf volledig heeft ondergedompeld in het proces van het creëren van deze memoires. De woorden dansen als penseelstreken op het papier en brengen de schoonheid van de apricotkleurige zonsondergangen tot leven, terwijl de gedachten en emoties zich als een stroom van creatieve energie door de pagina's verspreiden. Elke pagina is doordrenkt met de geur van avontuur, waardoor je wordt meegenomen naar verre oorden en betoverende landschappen. Laat je onderdompelen in de betoverende verhalen en gedichten die je laten wegdromen naar een wereld vol passie en verlangen. De Apricot Memoires is niet alleen een boek, het is een kunstwerk dat je ziel zal raken en je verbeelding zal prikkelen. Breng een eerbetoon aan de kracht van de creativiteit en laat je meevoeren op deze reis vol emotie en ontdekking. Met de Apricot Memoires haal je een stukje kunst in huis dat je keer op keer zal betoveren en inspireren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Apricot Memoirs

Het boek The Apricot Memoirs is geschreven door Tess Guinery. De oorspronkelijke releasedatum was 15 april 2021.

Het boek The Apricot Memoirs is te koop als Paperback.

The Apricot Memoirs bestaat uit 224 pagina’s. 

The Apricot Memoirs is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken