1. Engelse boeken
  2. The Battle of Maldon

The Battle of Maldon

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Battle of Maldon is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780008465834. 

Specificaties The Battle of Maldon

HoofdauteurTolkien, J. R. R.
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum27 april 2023

Omschrijving van The Battle of Maldon

De Slag bij Maldon is een verzameluitgave van de allereerste opzichzelfstaande presentatie van een van J.R.R. Tolkien's meest belangrijke poëtische drama's. Deze prachtige editie onderzoekt actuele thema's zoals de aard van heldendom en ridderlijkheid tijdens oorlog. Het onthult tevens ongepubliceerde en nog nooit eerder vertoonde teksten en schetsen, waardoor het een waardevol bezit is voor elke literatuurliefhebber. Deze unieke slipcase-editie van De Slag bij Maldon is een lust voor het oog en een schat voor Tolkien-fans. Met zijn oogverblindende vormgeving en kwalitatieve afwerking is dit boek een waar kunstwerk op zichzelf. Het omvat niet alleen het meeslepende drama dat ons meeneemt naar vervlogen tijden, maar ook de verborgen schatten die Tolkien's creatieve proces onthullen. Duik in de betoverende wereld van De Slag bij Maldon en ontdek de diepgaande inzichten in heldhaftigheid en ridderlijkheid die Tolkien zo meesterlijk heeft vastgelegd. Verlies jezelf in de nooit eerder gepubliceerde teksten en schetsen die een nieuw licht werpen op het creatieve genie van deze legendarische auteur. Deze slipcase-editie is een must-have voor elke Tolkien-verzamelaar en een waar pronkstuk voor je boekenplank. Breng een eerbetoon aan Tolkien's erfenis met deze meesterlijk samengestelde uitgave van De Slag bij Maldon.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Battle of Maldon

Het boek The Battle of Maldon is geschreven door Tolkien, J. R. R.. De oorspronkelijke releasedatum was 27 april 2023.

Het boek The Battle of Maldon is te koop als Hardcover.

The Battle of Maldon bestaat uit 208 pagina’s. 

The Battle of Maldon is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken