1. Engelse boeken
  2. The Classic Tradition of Haiku

The Classic Tradition of Haiku

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Classic Tradition of Haiku is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780486113333. 

Specificaties The Classic Tradition of Haiku

HoofdauteurFaubion Bowers
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum26 april 2012

Omschrijving van The Classic Tradition of Haiku

Unieke verzameling omvat meer dan 400 jaar (1488-1902) van haiku door de grootste meesters: Basho, Issa, Shiki en nog veel meer. Vertaald door vooraanstaande wetenschappers. Voorwoord en vele informatieve notities bij de gedichten. Duik in de tijdloze wereld van haiku met "De Klassieke Traditie van Haiku". Deze unieke verzameling neemt je mee op een reis door meer dan 400 jaar van de haikugeschiedenis, van 1488 tot 1902. Ontdek de prachtige werken van de grootste meesters zoals Basho, Issa en Shiki, evenals vele andere getalenteerde dichters. Deze bundel is vertaald door topwetenschappers die de essentie en schoonheid van elke haiku hebben weten vast te leggen. Elk gedicht is voorzien van een gedetailleerd voorwoord en informatieve notities, die je helpen de diepere betekenis en context van de gedichten te begrijpen. Of je nu een liefhebber bent van klassieke literatuur, poëzie of gewoon op zoek bent naar inspiratie, "De Klassieke Traditie van Haiku" is een waardevolle toevoeging aan je boekenkast. Laat je meeslepen door de tijdloze emoties en beelden die deze meesterwerken oproepen en ontdek waarom haiku's al eeuwenlang geliefd zijn bij lezers over de hele wereld.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Classic Tradition of Haiku

Het boek The Classic Tradition of Haiku is geschreven door Faubion Bowers. De oorspronkelijke releasedatum was 26 april 2012.

Het boek The Classic Tradition of Haiku is te koop als E-book.

The Classic Tradition of Haiku bestaat uit 96 pagina’s. 

The Classic Tradition of Haiku is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken