1. Engelse boeken
  2. The Dark Between Stars

The Dark Between Stars

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Dark Between Stars is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472259356. 

Specificaties The Dark Between Stars

HoofdauteurAtticus
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum04 september 2018

Omschrijving van The Dark Between Stars

De donkere ruimte tussen sterren is een betoverende verzameling romantische en aangrijpende gedichten van Atticus, de meest gevolgde dichter op Instagram. Dit langverwachte tweede deel neemt je mee op een emotionele reis door de diepten van liefde, verlies en verlangen. Atticus weet op meesterlijke wijze woorden te weven tot prachtige zinnen die je ziel raken en je hart veroveren. In deze poëtische meesterwerkjes vind je een intieme en kwetsbare kijk op de menselijke ervaring. Atticus weet als geen ander de complexiteit van emoties vast te leggen en je mee te voeren in zijn wereld vol passie en tederheid. De gedichten in De donkere ruimte tussen sterren zijn als een balsem voor de ziel; ze troosten, inspireren en laten je vol verwondering achter. Deze unieke verzameling is een must-have voor liefhebbers van poëzie en een prachtig cadeau voor geliefden. Met zijn kenmerkende stijl en diepgaande inzichten verovert Atticus opnieuw de harten van zijn lezers. Laat je betoveren door de magie van zijn woorden en laat De donkere ruimte tussen sterren je hart verlichten met zijn sprankelende schoonheid.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Dark Between Stars

Het boek The Dark Between Stars is geschreven door Atticus. De oorspronkelijke releasedatum was 04 september 2018.

Het boek The Dark Between Stars is te koop als Hardcover.

The Dark Between Stars bestaat uit 240 pagina’s. 

The Dark Between Stars is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken