1. Engelse boeken
  2. The Friendship Poems of Rumi

The Friendship Poems of Rumi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Friendship Poems of Rumi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781577152194. 

Specificaties The Friendship Poems of Rumi

HoofdauteurRumi
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 september 2020

Omschrijving van The Friendship Poems of Rumi

De Vriendschapsgedichten van Rumi is een prachtig geïllustreerd geschenkboek met de beroemde gedichten van Rumi, vertaald door Nader Khalili, die draaien om de betekenis van vriendschap en haar vele prachtige betekenissen. Deze bijzondere collectie brengt de diepe wijsheid en poëtische schoonheid van Rumi's woorden tot leven, terwijl het de lezer meeneemt op een betoverende reis door de kracht en waarde van vriendschap. Elk gedicht in dit boek is met zorg gekozen om de verschillende facetten van vriendschap te verkennen, van de vreugde en troost die het biedt tot de inspiratie en groei die het kan brengen. De prachtige illustraties voegen een extra laag van betovering toe aan de woorden van Rumi, waardoor dit boek niet alleen een bron van wijsheid is, maar ook een visueel feest voor de zintuigen. Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol cadeau voor een geliefde vriend of gewoon wilt genieten van de tijdloze poëzie van Rumi, De Vriendschapsgedichten van Rumi is een onmisbaar boek dat je hart zal verwarmen en je geest zal verrijken. Laat je meevoeren door de prachtige woorden van Rumi en ontdek de diepgang en schoonheid van ware vriendschap.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Friendship Poems of Rumi

Het boek The Friendship Poems of Rumi is geschreven door Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 15 september 2020.

Het boek The Friendship Poems of Rumi is te koop als Hardcover.

The Friendship Poems of Rumi bestaat uit 128 pagina’s. 

The Friendship Poems of Rumi is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken