1. Engelse boeken
  2. The Gift

The Gift

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Gift is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 352 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140195811. 

Specificaties The Gift

HoofdauteurHafiz
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 augustus 1999

Omschrijving van The Gift

"De Gift, gekozen door auteur Elizabeth Gilbert als een van haar tien favoriete boeken, bevat de buitengewone vertalingen van 250 onvergetelijke lyrische gedichten van Hafiz, een van de grootste soefi-dichters aller tijden. Daniel Ladinsky, de vertaler van deze poëtische meesterwerken, heeft met zijn unieke stijl de essentie van Hafiz' woorden weten vast te leggen en ze tot leven gebracht in deze prachtige bundel." "Elk gedicht in De Gift is doordrenkt met de diepe wijsheid en mystiek van Hafiz. Van liefde en verlangen tot spirituele verlichting en de schoonheid van het leven, deze gedichten zullen je hart raken en je geest verheffen. Met zijn heldere taal en poëtische kracht weet Ladinsky de magie van Hafiz' werk over te brengen naar de hedendaagse lezer." "Met De Gift heb je een tijdloos meesterwerk in handen dat je steeds opnieuw kunt herlezen en waaruit je steeds nieuwe inzichten kunt halen. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een boek dat je ziel voedt, deze bundel is een waardevolle toevoeging aan je boekenplank. Laat je betoveren door de woorden van Hafiz en laat de poëzie van De Gift je inspireren op je reis naar zelfontdekking en innerlijke groei.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Gift

Het boek The Gift is geschreven door Hafiz. De oorspronkelijke releasedatum was 01 augustus 1999.

Het boek The Gift is te koop als Paperback.

The Gift bestaat uit 352 pagina’s. 

The Gift is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken