1. Engelse boeken
  2. The Iliad

The Iliad

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Iliad is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 848 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781324001805. 

Specificaties The Iliad

HoofdauteurHomer
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2023

Omschrijving van The Iliad

Ontdek de onvergetelijke pracht van de klassieke oudheid met 'The Iliad', een meesterwerk dat weergaloos is vertaald door de meest gevierde vertaler van onze tijd. Deze tijdloze literaire mijlpaal neemt je mee op een epische reis vol heroïsche avonturen, tragische gebeurtenissen en diepgaande menselijke emoties. Duik in de wereld van de Griekse mythologie en beleef de opwindende strijd tussen de Trojaanse en Griekse legers tijdens de Trojaanse Oorlog. Deze vertaling van 'The Iliad' is een meesterwerk op zichzelf, waarbij de briljante vertaler elk woord en elke zin zorgvuldig heeft geperfectioneerd om de essentie van het originele werk te behouden. Met zijn diepgaande kennis van de klassieke oudheid heeft de vertaler de magie van Homerus' epische gedicht tot leven gebracht, waardoor je wordt meegezogen in de intrigerende wereld van goden, helden en tragedie. Mis deze unieke kans niet om een meesterwerk van de literatuur te ervaren. 'The Iliad' biedt een ongeëvenaarde leeservaring die je zal betoveren en inspireren. Laat je meevoeren naar het oude Griekenland en dompel jezelf onder in de tijdloze schoonheid en kracht van dit epische gedicht. Een absolute must-have voor liefhebbers van klassieke literatuur en iedereen die houdt van meeslepende verhalen vol avontuur en emotie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Iliad

Het boek The Iliad is geschreven door Homer. De oorspronkelijke releasedatum was 26 september 2023.

Het boek The Iliad is te koop als Hardcover.

The Iliad bestaat uit 848 pagina’s. 

The Iliad is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken