1. Engelse boeken
  2. The Letters I Will Never Send

The Letters I Will Never Send

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Letters I Will Never Send is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781529901061. 

Specificaties The Letters I Will Never Send

HoofdauteurIsabella Dorta
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 maart 2023

Omschrijving van The Letters I Will Never Send

"Deze brieven zijn tot nu toe nooit verzonden, ik wil dat jij dat voor mij verandert." Omarm eerlijkheid en genees op een prachtige manier. In de brieven die ik nooit zal versturen, spoort TikTok-dichteres Isabella Dorta je aan om niets ongezegd te laten en troost te vinden in ontroerende gedichten over liefde, hartzeer, geestelijke gezondheid en zelfontdekking. Met prachtige lijntekeningen en meer dan 100 gedichten geschreven in de vorm van bekentenisbrieven gericht aan de meest invloedrijke personen in jouw leven: jouw jongere zelf, jouw toekomstige zelf, jouw geliefde, jouw lichaam, jouw familie en meer. Zet de ultieme stap. Lees, scheur uit, verbrand of stuur de brieven de wereld in. Schrijf je eigen brieven en deel ze met de mensen in je leven. Houd je niet in! Laat je inspireren door de diepgaande woorden van Isabella Dorta terwijl ze je meeneemt op een emotionele reis door de meest intieme aspecten van het leven. De brieven die ik nooit zal versturen zijn een uitnodiging om jezelf te uiten en je diepste gedachten en gevoelens te delen. De gedichten zijn geschreven in een persoonlijke en vertrouwelijke toon, waardoor je je direct verbonden voelt met de auteur en haar ervaringen. De prachtige lijntekeningen voegen een visuele dimensie toe aan de poëzie en versterken de emotionele.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Letters I Will Never Send

Het boek The Letters I Will Never Send is geschreven door Isabella Dorta. De oorspronkelijke releasedatum was 16 maart 2023.

Het boek The Letters I Will Never Send is te koop als Paperback.

The Letters I Will Never Send bestaat uit 240 pagina’s. 

The Letters I Will Never Send is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken