1. Engelse boeken
  2. The Peace of Wild Things

The Peace of Wild Things

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Peace of Wild Things is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141987125. 

Specificaties The Peace of Wild Things

HoofdauteurWendell Berry
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum22 februari 2018

Omschrijving van The Peace of Wild Things

Ik kom in de rust van wilde dieren die hun leven niet belasten met vooruitzichten van verdriet. Ik kom in de aanwezigheid van stilstaand water. En ik voel boven mij de dagblinde sterren wachten met hun licht. Voor een tijd rust ik in de gratie van de wereld en ben ik vrij. De gedichten van Wendell Berry nodigen ons uit om te stoppen, te denken, de wereld om ons heen te zien en te genieten van wat goed is. Hier zijn troostende verzen van hoop en genezing; korte, eenvoudige meditaties over liefde, dood, vriendschap, herinnering en verbondenheid; lichtgevende hymnen aan het land, de cycli van de natuur en de seizoenen terwijl ze komen en gaan. Hier is de rust van wilde dieren. In "The Peace of Wild Things" vinden we een verzameling gedichten die ons uitnodigt om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te vertragen. Deze prachtige bundel is gevuld met de tijdloze woorden van Wendell Berry, een meesterdichter die de kracht van de natuurlijke wereld begrijpt en deze met ons deelt. De gedichten in dit boek zijn als een zachte bries die door de ziel waait, waardoor we worden herinnerd aan de schoonheid en sereniteit die te vinden is in de wilde dingen om ons heen. Met zijn eenvoudige maar diepgaande taal neemt Berry ons mee op een reis door de seizoenen, de cyclus van het leven en de onvermijdelijke veranderingen die we allemaal ervaren. Hij nodigt ons uit om te.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Peace of Wild Things

Het boek The Peace of Wild Things is geschreven door Wendell Berry. De oorspronkelijke releasedatum was 22 februari 2018.

Het boek The Peace of Wild Things is te koop als Paperback.

The Peace of Wild Things bestaat uit 144 pagina’s. 

The Peace of Wild Things is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken