1. Engelse boeken
  2. The Pleasures of the Damned

The Pleasures of the Damned

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Pleasures of the Damned is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 528 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781786895226. 

Specificaties The Pleasures of the Damned

HoofdauteurCharles Bukowski
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 juli 2018

Omschrijving van The Pleasures of the Damned

De Pleasures of the Damned is een verzameling van de beste poëzie van Charles Bukowski, Amerika's meest iconische en geïmiteerde dichter. Met deze bundel vieren we de volledige reikwijdte van de buitengewone gevoeligheid van de dichter en zijn compromisloze taalbriljantie. De gedichten in deze collectie beslaan een leven vol ervaringen, van zijn rebelse vroege werk tot nooit eerder gepubliceerde gedichten die hij schreef tijdens de laatste dagen voor zijn dood. De Pleasures of the Damned is een verbluffende schatkamer vol poëzie, een absolute must-read voor zowel trouwe fans als nieuwkomers die deze unieke en belangrijke Amerikaanse stem ontdekken. In deze bundel ontdek je de essentie van Bukowski's werk: rauwe emotie, ongefilterde gedachten en een onconventionele kijk op het leven. Zijn gedichten raken je diep en laten je niet onberoerd. Bukowski schuwt geen enkel onderwerp en laat zijn woorden ongeremd stromen, waardoor zijn gedichten een oprechtheid en eerlijkheid uitstralen die zeldzaam is in de poëtische wereld. Met De Pleasures of the Damned heb je een unieke kans om je onder te dompelen in de wereld van Bukowski en zijn meesterwerken te ontdekken. Of je nu al jarenlang fan bent van zijn werk of net begint met het verkennen van zijn poëzie, deze bundel zal je betoveren en inspireren. Laat je meeslepen door de magie van zijn woorden en ervaar de v.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Pleasures of the Damned

Het boek The Pleasures of the Damned is geschreven door Charles Bukowski. De oorspronkelijke releasedatum was 05 juli 2018.

Het boek The Pleasures of the Damned is te koop als Paperback.

The Pleasures of the Damned bestaat uit 528 pagina’s. 

The Pleasures of the Damned is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken