1. Engelse boeken
  2. The Poems of Nakahara Chuya

The Poems of Nakahara Chuya

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Poems of Nakahara Chuya is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 146 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781781829660. 

Specificaties The Poems of Nakahara Chuya

HoofdauteurNakahara Chuya
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum24 november 2017

Omschrijving van The Poems of Nakahara Chuya

De Poëzie van Nakahara Chuya is een meesterlijke Engelse vertaling van de gedichten van een van de meest getalenteerde en kleurrijke dichters uit het vroege moderne Japan. Nakahara Chuya wordt nu beschouwd als een van de beste Japanse dichters van de 20e eeuw en zijn werk is sterk beïnvloed door zowel Symbolisme als Dada. Deze bundel bevat een prachtige verzameling gedichten die de lezer meeneemt op een reis door de diepe emoties en filosofieën van Nakahara Chuya. Met zijn unieke stijl en meesterlijke beheersing van taal weet hij de lezers te betoveren en te raken. Elk gedicht is als een kunstwerk op zich, waarin de woorden tot leven komen en de lezer meenemen naar een andere wereld. Deze nieuwe editie van de gedichten van Nakahara Chuya is verrijkt met extra details die de lezer nog meer inzicht geven in het leven en de gedachten van deze uitzonderlijke dichter. Daarnaast bevat de bundel prachtige illustraties die de poëzie nog meer tot leven brengen. Met deze meeslepende collectie wordt de lezer ondergedompeld in de unieke wereld van Nakahara Chuya en zal hij of zij de diepte en schoonheid van zijn werk volledig kunnen ervaren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Poems of Nakahara Chuya

Het boek The Poems of Nakahara Chuya is geschreven door Nakahara Chuya. De oorspronkelijke releasedatum was 24 november 2017.

Het boek The Poems of Nakahara Chuya is te koop als Hardcover.

The Poems of Nakahara Chuya bestaat uit 146 pagina’s. 

The Poems of Nakahara Chuya is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken