1. Engelse boeken
  2. The Poetic Edda

The Poetic Edda

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Poetic Edda is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 384 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780198834571. 

Specificaties The Poetic Edda

HoofdauteurCarolyne Larrington
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum06 mei 2019

Omschrijving van The Poetic Edda

De Poëtische Edda is een vertaling van de grote verzameling Noors-IJslandse mythologische en heroïsche poëzie, bekend als de Poëtische Edda. Bevolkt door goden, reuzen en menselijke helden, bevatten de gedichten de verhalen over de schepping van de wereld en de komst van Ragnarok, de Ondergang van de Goden. Deze meeslepende vertaling brengt de oude Noorse mythen tot leven en neemt je mee op een epische reis door de tijd. Je zult betoverd worden door de levendige beschrijvingen van goddelijke avonturen en menselijke heldendaden. Duik diep in de rijke mythologie van het noorden en ontdek de verhalen die generaties hebben geïnspireerd. Met deze prachtige vertaling van de Poëtische Edda heb je de kans om je onder te dompelen in een wereld vol magie, moed en mysterie. Laat je meevoeren door de verzen van oude dichters en ontdek de tijdloze wijsheid die in deze gedichten verborgen ligt. Of je nu een liefhebber bent van mythologie, poëzie of gewoon op zoek bent naar een meeslepende leeservaring, de Poëtische Edda zal je zeker betoveren en je verbeelding prikkelen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Poetic Edda

Het boek The Poetic Edda is geschreven door Carolyne Larrington. De oorspronkelijke releasedatum was 06 mei 2019.

Het boek The Poetic Edda is te koop als Hardcover.

The Poetic Edda bestaat uit 384 pagina’s. 

The Poetic Edda is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken