1. Engelse boeken
  2. the princess saves herself in this one

the princess saves herself in this one

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. the princess saves herself in this one is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449486419. 

Specificaties the princess saves herself in this one

HoofdauteurAmanda Lovelace
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 maart 2017

Omschrijving van the princess saves herself in this one

De prinses redt zichzelf in dit boek, winnaar van de Goodreads Choice Award 2016, is een verzameling poëzie over veerkracht. Het gaat over het schrijven van je eigen einde. Van Amanda Lovelace, een poëziebundel in vier delen: de prinses, de jonkvrouw, de koningin en jij. De eerste drie delen vormen het levensverhaal van de auteur, terwijl het laatste deel dient als een boodschap aan de lezer. Dit ontroerende boek verkent liefde, verlies, verdriet, genezing, empowerment en inspiratie. De prinses redt zichzelf in dit boek is het eerste deel van de serie vrouwen zijn een soort magie. Dit bekroonde boek neemt je mee op een reis van zelfontdekking en zelfverwezenlijking. Elk gedicht in de bundel is doordrenkt van emotionele eerlijkheid en krachtige boodschappen. Het geeft een stem aan degenen die zich machteloos hebben gevoeld en toont de kracht van veerkracht en eigenwaarde. Met haar meeslepende woorden weet Amanda Lovelace de lezer te raken en te inspireren om hun eigen verhaal te schrijven en hun eigen geluk te vinden. De prinses redt zichzelf in dit boek is niet alleen een poëziebundel, maar een levensles in de vorm van kunst. Het herinnert ons eraan dat we allemaal sterke, onafhankelijke en krachtige individuen zijn die in staat zijn om onze eigen weg te banen. Of je nu een prinses, een.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over the princess saves herself in this one

Het boek the princess saves herself in this one is geschreven door Amanda Lovelace. De oorspronkelijke releasedatum was 23 maart 2017.

Het boek the princess saves herself in this one is te koop als Paperback.

the princess saves herself in this one bestaat uit 208 pagina’s. 

the princess saves herself in this one is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken