1. Engelse boeken
  2. The Prophet

The Prophet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Prophet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141187013. 

Specificaties The Prophet

HoofdauteurKahlil Gibran
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum28 maart 2002

Omschrijving van The Prophet

De Profeet. De Profeet, een enorm invloedrijk filosofisch werk van prozapoëzie, is een inspirerende allegorische gids voor het leven. Deze editie van Penguin Modern Classics bevat een inleiding door Robin Waterfield. Voor het eerst gepubliceerd in de jaren 1920, is de Profeet wellicht het bekendste religieuze fictiewerk van de twintigste eeuw en heeft het miljoenen exemplaren verkocht in meer dan twintig talen. De Profeet van Gibran spreekt over vele zaken die centraal staan in het dagelijks leven: liefde, huwelijk, dood, schoonheid, passie, eten, werk en spel. De spirituele boodschap die hij overbrengt, van het vinden van goddelijkheid door middel van liefde, combineert oosterse mystiek, religieus geloof en filosofie met eenvoudig advies. De Profeet werd de bijbel van de jaren 60-cultuur genoemd en kreeg de eer de New Age-beweging te hebben opgericht. Toch blijft het nog steeds mensen over de hele wereld inspireren. Deze editie is geïllustreerd met de beroemde visionaire schilderijen van Gibran. Kahlil Gibran (1883-1931) was een dichter, filosoof en kunstenaar, die behoort tot de belangrijkste auteurs in de Arabische taal van de vroege twintigste eeuw. Geboren in Libanon, bracht hij de laatste twintig jaar van zijn leven door in de Verenigde Staten, waar hij voor velen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Prophet

Het boek The Prophet is geschreven door Kahlil Gibran. De oorspronkelijke releasedatum was 28 maart 2002.

Het boek The Prophet is te koop als Paperback.

The Prophet bestaat uit 128 pagina’s. 

The Prophet is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken