1. Engelse boeken
  2. The Raven and Other Poems

The Raven and Other Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Raven and Other Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781435171374. 

Specificaties The Raven and Other Poems

HoofdauteurEdgar Allan Poe
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 september 2021

Omschrijving van The Raven and Other Poems

Het product met de naam "De Raaf en Andere Gedichten" is een verzameling van poëtische werken geschreven door de Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in januari 1845 en bevat een van de meest bekende werken van Poe, namelijk het gedicht "De Raaf". Dit gedicht wordt vaak geprezen om zijn muzikaliteit, gestileerde taal en bovennatuurlijke sfeer. Het vertelt het verhaal van een pratende raaf die een wanhopige minnaar mysterieus bezoekt, waarbij de lezer getuige is van de langzame afdaling van de man in waanzin. Naast "De Raaf" bevat dit boek ook andere gedichten waar Poe om bekend staat. Deze werken verkennen thema's als liefde, verlies, dood en het bovennatuurlijke. Poe's vermogen om emoties op een diepgaande manier over te brengen door middel van zijn poëzie is bewonderenswaardig. Zijn gebruik van beeldende taal en het creëren van een duistere en mysterieuze sfeer maken deze gedichten tot tijdloze meesterwerken. Met "De Raaf en Andere Gedichten" haal je niet alleen een prachtige verzameling poëzie in huis, maar ook een inkijkje in het briljante brein van Edgar Allan Poe. Ontdek de magie en het mysterie van zijn woorden en laat je betoveren door de diepgang van zijn werk. Dit boek is een must-have voor elke liefhebber van poëzie en klassieke literatuur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Raven and Other Poems

Het boek The Raven and Other Poems is geschreven door Edgar Allan Poe. De oorspronkelijke releasedatum was 07 september 2021.

Het boek The Raven and Other Poems is te koop als Paperback.

The Raven and Other Poems bestaat uit 128 pagina’s. 

The Raven and Other Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken