1. Engelse boeken
  2. The Rupi Kaur Boxed Set

The Rupi Kaur Boxed Set

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Rupi Kaur Boxed Set is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 464 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524858162. 

Specificaties The Rupi Kaur Boxed Set

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Engels
BindwijzeBoxset
Oorspronkelijke releasedatum12 november 2019

Omschrijving van The Rupi Kaur Boxed Set

Voor het eerst verkrijgbaar, presenteert Rupi Kaur, de #1 New York Times-bestsellerauteur, een prachtige boxset van haar boeken milk and honey en the sun and her flowers. Rupi Kaur is een wereldwijde sensatie en een internationaal gerenommeerde auteur. Met milk and honey viert ze de uitdagingen en overwinningen van de moderne vrouw. In persoonlijke, maar toch herkenbare gedichten, vergezeld van originele illustraties, daagt Kaur het idee uit dat vrouwen stil, zachtaardig en onderdanig zouden moeten zijn. In plaats daarvan moedigt ze vrouwen aan om sterk, krachtig en trots te zijn. Elk van de vier hoofdstukken (het lijden, de liefde, het breken en het helen) heeft een ander doel en onderzoekt de vele soorten pijn en heling die het leven te bieden heeft. Van het verbreken van relaties tot trauma, leidt Kaur de lezers door de bitterste momenten van het leven om zo de verborgen zoetheid te vinden. Samen met milk and honey wordt in deze prachtige boxset ook the sun and her flowers geleverd, een levendige en transcendente reis over groei en heling. Over afkomst en het eren van je roots. Over emigratie en het vinden van een thuis in jezelf. Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken en geïllustreerd door Kaur zelf. Deze boxset is een must-have voor elke liefhebber van poëzie en een prachtig cadeau voor jezelf of voor een speciaal iemand. De gedichten van Rupi Kaur z.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Rupi Kaur Boxed Set

Het boek The Rupi Kaur Boxed Set is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 12 november 2019.

Het boek The Rupi Kaur Boxed Set is te koop als Boxset.

The Rupi Kaur Boxed Set bestaat uit 464 pagina’s. 

The Rupi Kaur Boxed Set is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken