1. Engelse boeken
  2. The Truth about Magic

The Truth about Magic

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Truth about Magic is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781250232816. 

Specificaties The Truth about Magic

HoofdauteurAtticus
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 september 2019

Omschrijving van The Truth about Magic

De waarheid over Magie is de nieuwste bestseller van de mysterieuze en romantische dichter Atticus. Deze Instagram-sensatie is tevens de auteur van Love Her Wild en the Dark Between Stars. In zijn derde dichtbundel neemt Atticus ons mee op een avontuur om de waarheid over magie te ontdekken. Hij schrijft over hartzeer en verliefd worden, terugkijken en naar binnen kijken, en laat ons op gracieuze, geestige en verlangende wijze de weg naar onszelf en ons doel vinden. Atticus herinnert ons eraan dat magie overal is, of het nu gaat om het drinken van wijn uit eiken vaten, lachen tot je huilt, dansen in oude schuren tot de zon opkomt, of het maken van liefde op zanderige stranden. We hoeven alleen maar goed te kijken. Met De waarheid over Magie brengt Atticus ons een betoverende verzameling gedichten die ons uitnodigt om het alledaagse met nieuwe ogen te bekijken. Door zijn poëzie herinnert hij ons eraan dat magie niet ver weg is, maar overal om ons heen te vinden is. Hij neemt ons mee op een reis vol emotie en verwondering, waarbij hij de schoonheid van het leven in al zijn eenvoudige geneugten benadrukt. Atticus’ woorden raken recht in het hart en laten ons nadenken over de betekenis van ons bestaan. Dit boek is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, liefde en de kracht van magie in het dagelijks leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Truth about Magic

Het boek The Truth about Magic is geschreven door Atticus. De oorspronkelijke releasedatum was 10 september 2019.

Het boek The Truth about Magic is te koop als Paperback.

The Truth about Magic bestaat uit 256 pagina’s. 

The Truth about Magic is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken