1. Engelse boeken
  2. The Wall

The Wall

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Wall is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780593080719. 

Specificaties The Wall

HoofdauteurJohn Hersey
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum26 juni 2019

Omschrijving van The Wall

The Wall neemt je mee naar een adembenemend en meeslepend verhaal van veertig mannen en vrouwen die ontsnappen aan de gruwelijke horror van het getto van Warschau. In deze roman van John Hersey wordt het getto van Warschau zowel gezien als symbool voor de nazi-vervolging als een persoonlijke confrontatie met marteling, honger, vernedering en wreedheid. Het is een meeslepend en aangrijpend verhaal dat je niet meer loslaat. Met elk hoofdstuk voel je de intensiteit en emotionele zwaarte van de situatie waarin deze veertig dappere individuen zich bevinden. Je wordt meegenomen op een reis vol onzekerheid, angst en moed, terwijl ze elke dag vechten voor hun leven en hun waardigheid. De levendige beschrijvingen en de diepgaande karakterontwikkeling zorgen ervoor dat je je volledig kunt inleven in de personages en hun strijd om te overleven. Dit boek gaat verder dan alleen het vertellen van een geschiedenis. Het brengt je dichter bij de realiteit van de Holocaust en laat je nadenken over de veerkracht van de menselijke geest in de meest gruwelijke omstandigheden. Het is een eerbetoon aan degenen die hun leven op het spel zetten voor vrijheid en een herinnering aan de kracht van hoop, liefde en solidariteit. Met The Wall zul je worden meegesleept in een verhaal dat je nog lang zal bijblijven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Wall

Het boek The Wall is geschreven door John Hersey. De oorspronkelijke releasedatum was 26 juni 2019.

Het boek The Wall is te koop als E-book.

The Wall bestaat uit pagina’s. 

The Wall is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken