1. Engelse boeken
  2. The Way Back Home

The Way Back Home

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Way Back Home is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524872113. 

Specificaties The Way Back Home

HoofdauteurCourtney Peppernell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 september 2022

Omschrijving van The Way Back Home

In een wereld gehuld in duisternis, waar een donkere storm over de aarde raasde, raakte je vele dingen kwijt - je hoop, je kracht, jezelf. Maar op een dag, te midden van deze duisternis, ontmoet je een geest die aangespoeld is vanuit de oceaan. De geest reikt je een sleutel aan, en met deze sleutel begint jouw onvergetelijke reis terug naar huis. De sleutel opent niet alleen deuren, maar ook deuren naar je eigen innerlijke kracht. Met elke stap die je zet, herwin je een stukje van je verloren hoop en vind je nieuwe moed om door te gaan. Onderweg ontmoet je bijzondere wezens die je helpen om jezelf te herontdekken en je ware potentieel te omarmen. De weg naar huis is geen gemakkelijke reis, maar het is een avontuur dat je zal veranderen. Terwijl je door betoverende landschappen navigeert en uitdagende obstakels overwint, zul je merken dat je niet alleen je weg terugvindt, maar ook een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Laat The Way Back Home je begeleiden op deze innerlijke reis vol magie, hoop en het herstel van je ware identiteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Way Back Home

Het boek The Way Back Home is geschreven door Courtney Peppernell. De oorspronkelijke releasedatum was 29 september 2022.

Het boek The Way Back Home is te koop als Paperback.

The Way Back Home bestaat uit 240 pagina’s. 

The Way Back Home is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken