1. Engelse boeken
  2. thech doesn’t burn in this one

thech doesn't burn in this one

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. thech doesn't burn in this one is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449489427. 

Specificaties thech doesn't burn in this one

HoofdauteurAmanda Lovelace
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 april 2018

Omschrijving van thech doesn't burn in this one

De heks brandt niet in deze. Ontdek het meeslepende werk van Amanda Lovelace, winnares van de Goodreads Choice Award in 2016, met haar nieuwste bundel: De heks brandt niet in deze. Betreed de magische wereld van Lovelace's poëzie, waar krachtige woorden de kracht van de moderne heks vieren. Deze bundel is doordrenkt met moed en veerkracht, en neemt je mee op een reis door emoties en ervaringen die ongetwijfeld resoneren met de moderne vrouw. Lovelace's unieke stijl en bekroonde schrijfkunst zullen je betoveren en je ziel raken. De heks brandt niet in deze is een ode aan alle vrouwen die hun innerlijke magie omarmen en hun stem laten horen. Met haar diepgaande gedichten en pakkende zinnen brengt Lovelace een boodschap van empowerment en zelfliefde over. Laat je inspireren door haar woorden terwijl ze de kracht van vrouwen viert en de vele obstakels die ze hebben overwonnen erkent. Deze bundel zal je hart verwarmen en je eraan herinneren dat je nooit alleen bent in je strijd. Ontdek het meesterwerk van Amanda Lovelace, gevuld met betoverende woorden en inspirerende boodschappen. De heks brandt niet in deze is niet zomaar een gedichtenbundel, maar een reis naar je eigen innerlijke kracht en authenticiteit.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over thech doesn't burn in this one

Het boek thech doesn't burn in this one is geschreven door Amanda Lovelace. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 2018.

Het boek thech doesn't burn in this one is te koop als Paperback.

thech doesn't burn in this one bestaat uit 208 pagina’s. 

thech doesn't burn in this one is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken