1. Engelse boeken
  2. Through His Eyes

Through His Eyes

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Through His Eyes is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 204 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780645349948. 

Specificaties Through His Eyes

HoofdauteurS Hukr
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 maart 2021

Omschrijving van Through His Eyes

Through His Eyes is een verzameling van citaten en gedichten. Een boek dat je zal laten zien waar Ware Liefde werkelijk om draait, iets wat tegenwoordig erg zeldzaam is. Het gaat over de taal van de liefde die nooit mag uitsterven in ons leven. Liefde die een vlam in je hart zal ontsteken en je je hele leven warm zal houden. Dompel jezelf onder in de prachtige woorden van dit boek en laat je meevoeren op een reis door de diepten van de liefde. Van ontroerende citaten die je ziel raken tot betoverende gedichten die je hart laten zingen, Through His Eyes is een bron van inspiratie en troost. Het roept op tot reflectie en nodigt je uit om de wereld te bekijken door de ogen van de liefde. Je zult versteld staan van de kracht die deze woorden kunnen hebben. Ze zullen je eraan herinneren dat liefde iets kostbaars is, dat gekoesterd moet worden. Met elke pagina zul je de liefde in al haar facetten ontdekken - de vreugde, de pijn, de hoop en de eeuwigheid. Het is een boek dat je niet alleen leest, maar dat je raakt in het diepst van je ziel en je doet beseffen dat ware liefde altijd binnen handbereik is, als je het maar wilt zien.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Through His Eyes

Het boek Through His Eyes is geschreven door S Hukr. De oorspronkelijke releasedatum was 01 maart 2021.

Het boek Through His Eyes is te koop als Paperback.

Through His Eyes bestaat uit 204 pagina’s. 

Through His Eyes is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken