1. Engelse boeken
  2. Time Will Tell

Time Will Tell

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Time Will Tell is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524872120. 

Specificaties Time Will Tell

HoofdauteurCourtney Peppernell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum31 augustus 2023

Omschrijving van Time Will Tell

Time Will Tell is een prachtige verzameling introspectieve poëzie van de bekroonde auteur Courtney Peppernell. Deze verfijnde bundel neemt je mee op een betoverende reis waarin je ontdekt wat het betekent om naar binnen te kijken en te evolueren tot de versie van jezelf die het universum in jou ziet. Met elke bladzijde van Time Will Tell word je ondergedompeld in de diepgaande gedachten en emoties van de auteur. Courtney Peppernell, bekend van haar bestsellers, heeft een unieke manier om de complexiteit van het leven in eenvoudige en toch krachtige woorden uit te drukken. Haar poëzie raakt je recht in het hart en laat je nadenken over je eigen reis van zelfontdekking. Deze prachtige collectie bevat niet alleen woorden, maar ook verfijnde illustraties die de poëzie tot leven brengen. Elk gedicht is doordrenkt van gevoel en biedt een glimp van de waarheden die we allemaal in onszelf dragen. Time Will Tell is meer dan alleen een boek, het is een reis naar de kern van je eigen ziel, waarin je jezelf kunt vinden en kunt groeien naar de persoon die je werkelijk bent.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Time Will Tell

Het boek Time Will Tell is geschreven door Courtney Peppernell. De oorspronkelijke releasedatum was 31 augustus 2023.

Het boek Time Will Tell is te koop als Paperback.

Time Will Tell bestaat uit 224 pagina’s. 

Time Will Tell is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken