1. Nederlandse boeken
  2. Toen ik klein was, was ik niet bang

Toen ik klein was, was ik niet bang

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Toen ik klein was, was ik niet bang is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 93 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493168329. 

Specificaties Toen ik klein was, was ik niet bang

HoofdauteurGershwin Bonevacia
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 april 2020

Omschrijving van Toen ik klein was, was ik niet bang

Maak kennis met Gush, het jonge hoofdpersonage van het hartverwarmende boek "Toen ik klein was, was ik niet bang". Gush is een 10-jarige jongen die opgroeit in het levendige Rotterdam-Zuid. Ondanks de uitdagingen waarmee hij dagelijks geconfronteerd wordt, blijft hij rebels en onbevangen. Gush komt uit een gezin met beperkte financiële middelen en merkt dat hij niet altijd mee kan komen op school. Hij worstelt met dyslexie en wordt helaas ook geconfronteerd met racisme. Maar ondanks dit alles laat Gush zich niet uit het veld slaan. Hij weigert bang te zijn. Dit boek neemt je mee in de wereld van Gush en laat je zien hoe hij met moed en veerkracht de obstakels in zijn leven overwint. Het is een verhaal dat je niet onberoerd zal laten en dat je inspireert om je eigen angsten te trotseren. Ga mee op avontuur met Gush en ontdek de kracht van onbevreesdheid in "Toen ik klein was, was ik niet bang".

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Toen ik klein was, was ik niet bang

Het boek Toen ik klein was, was ik niet bang is geschreven door Gershwin Bonevacia. De oorspronkelijke releasedatum was 08 april 2020.

Het boek Toen ik klein was, was ik niet bang is te koop als Paperback.

Toen ik klein was, was ik niet bang bestaat uit 93 pagina’s. 

Toen ik klein was, was ik niet bang is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken