1. Nederlandse boeken
  2. Tot Hier Toe

Tot Hier Toe

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tot Hier Toe is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 640 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021481364. 

Specificaties Tot Hier Toe

HoofdauteurAnnie M.G. Schmidt
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 mei 1999

Omschrijving van Tot Hier Toe

Tot Hier Toe is een unieke verzameling van gedichten en liedjes die speciaal zijn geschreven voor toneel, radio en televisie. Deze prachtige bundel neemt je mee op een nostalgische reis door de jaren 1938 tot 1985. Met meer dan vijftig jaar aan creatieve uitingen, is dit boek een ware schatkamer voor liefhebbers van poëzie en muziek. Ontdek de meest geliefde en bekende werken uit de Nederlandse theater-, radio- en televisiewereld. Laat je betoveren door de woorden en melodieën die de afgelopen decennia hebben geraakt en geïnspireerd. Van ontroerende liefdesgedichten tot aanstekelijke liedjes, deze verzameling brengt de magie van het podium en de ether tot leven. Naast de bekende klassiekers bevat Tot Hier Toe ook minder bekende pareltjes die het verdienen om (her)ontdekt te worden. Laat je verrassen door de diversiteit aan genres en onderwerpen, van humoristische sketches tot emotionele ballades. Met de toevoeging van nieuwe details en achtergrondinformatie, krijg je een dieper inzicht in de creatieve processen en de verhalen achter deze prachtige stukken. Kortom, Tot Hier Toe is een onmisbare aanwinst voor iedereen die houdt van de rijke geschiedenis van het Nederlandse theater, radio en televisie. Duik in de wereld van woorden en muziek en laat je betoveren door dit tijdloze meesterwerk.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tot Hier Toe

Het boek Tot Hier Toe is geschreven door Annie M.G. Schmidt. De oorspronkelijke releasedatum was 15 mei 1999.

Het boek Tot Hier Toe is te koop als Paperback.

Tot Hier Toe bestaat uit 640 pagina’s. 

Tot Hier Toe is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken