1. Nederlandse boeken
  2. Tot In De Nde, Nde Graad

Tot In De Nde, Nde Graad

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tot In De Nde, Nde Graad is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789062654550. 

Specificaties Tot In De Nde, Nde Graad

HoofdauteurHugo Pos
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 oktober 1998

Omschrijving van Tot In De Nde, Nde Graad

Tot In De Nde, Nde Graad is een uniek product dat je meeneemt op een poëtische reis vol emotie en verbeelding. Dit boek bevat niet minder dan honderd nestoriaanse kwatrijnen, die zorgvuldig zijn samengesteld door de getalenteerde auteur, Pos. Met zijn meesterlijke pen weet Pos de werkelijkheid van zijn eigen leven te vangen, zonder daarbij geweld aan te doen. Deze bijzondere verzameling kwatrijnen biedt een breed scala aan emoties, variërend van diepgravende zwaarmoedigheid tot luchtige en speelse verzen die ook wel bekend staan als 'light verse'. Deze afwisseling maakt Tot In De Nde, Nde Graad een boek dat geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een poëtische ervaring die zowel ontroert als vermaakt. Bovendien bevat deze nieuwe editie van Tot In De Nde, Nde Graad extra toevoegingen die het leesplezier nog verder vergroten. Denk aan gedetailleerde illustraties die de woorden tot leven brengen en een inspirerend nawoord van de auteur zelf, waarin hij zijn persoonlijke inspiratiebronnen en gedachten deelt. Kortom, dit boek is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie en literatuur die houden van een verrassend en veelzijdig boek vol rijke taal en betoverende verzen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tot In De Nde, Nde Graad

Het boek Tot In De Nde, Nde Graad is geschreven door Hugo Pos. De oorspronkelijke releasedatum was 02 oktober 1998.

Het boek Tot In De Nde, Nde Graad is te koop als Paperback.

Tot In De Nde, Nde Graad bestaat uit 96 pagina’s. 

Tot In De Nde, Nde Graad is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken