1. Nederlandse boeken
  2. Tot leven

Tot leven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tot leven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789057598135. 

Specificaties Tot leven

HoofdauteurMichel Faber
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 oktober 2016

Omschrijving van Tot leven

Kort voor het verschijnen van zijn meesterlijke roman Het boek van wonderlijke nieuwe dingen (2015) overleed Michel Fabers vrouw. Tot leven is een monument ter nagedachtenis aan Eva, die stierf na een zes jaar lange strijd tegen kanker. Faber schreef deze gedichten in het eerste jaar na haar overlijden, volkomen ontredderd door het grote gemis, met woorden als enig houvast. In deze ongeremde en buitengewoon pure poëzie laat Michel Faber voelen wat het betekent om de liefde van je leven te ontmoeten – en voorgoed afscheid van haar te moeten nemen. Tot leven is een prachtige verzameling gedichten die recht naar het hart gaan. Michel Faber, een meester in het creëren van emotionele verbindingen, laat de lezers de diepgaande gevoelens van liefde en verlies ervaren. Elk gedicht is doordrenkt van oprechte emotie en raakt de ziel op een unieke manier. Faber neemt ons mee op een reis door zijn rouwproces, waarin hij zijn verdriet, hoop en herinneringen deelt. Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan Eva, maar ook een waardevol geschenk voor iedereen die ooit liefde heeft gekend en verlies heeft gevoeld. Tot leven is een ode aan de kracht van woorden en het vermogen van poëzie om ons te troosten en te verbinden. Het is een intiem werk dat de lezer uitnodigt om de diepste emoties te omarmen en te delen in de schoonheid van de liefde en het verdriet. Met Tot leven bewijst Michel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tot leven

Het boek Tot leven is geschreven door Michel Faber. De oorspronkelijke releasedatum was 03 oktober 2016.

Het boek Tot leven is te koop als Paperback.

Tot leven bestaat uit 144 pagina’s. 

Tot leven is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken