1. Engelse boeken
  2. Twenty Love Poems and a Song of Despair

Twenty Love Poems and a Song of Despair

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Twenty Love Poems and a Song of Despair is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780142437704. 

Specificaties Twenty Love Poems and a Song of Despair

HoofdauteurPablo Neruda
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 december 2003

Omschrijving van Twenty Love Poems and a Song of Despair

Maak kennis met "Twintig liefdesgedichten en een lied van wanhoop", een tweetalige editie van de bekroonde Chileense dichter. Deze collectie gedichten viert de schoonheid en natuur van de liefde, en brengt tegelijkertijd de passies, angsten, pijn en het leed van het menselijk bestaan tot uiting. Met deze heruitgave, gedrukt in een oplage van 35.000 exemplaren, krijgt u de kans om de diepte van deze tijdloze poëzie te verkennen. Deze adembenemende bundel biedt een overvloed aan emoties en ervaringen, perfect in balans gebracht door de meesterlijke pen van de auteur. Elk gedicht is doordrenkt met de gevoelens van de dichter en neemt de lezer mee op een reis door de complexiteit van de liefde. Het is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuurlijke wereld en de diepe connecties die we kunnen ervaren. Deze nieuwe editie bevat ook nieuwe details en context die de lezers zullen betoveren. Het is een onmisbaar boek voor liefhebbers van poëzie en literatuur, en biedt een intieme en meeslepende kijk op de menselijke ervaring. Of je nu een gepassioneerde liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een meeslepende leeservaring, "Twintig liefdesgedichten en een lied van wanhoop" zal je zeker betoveren en inspireren. Ontdek de kracht van woorden en de diepte van emoties met deze prachtige bundel.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Twenty Love Poems and a Song of Despair

Het boek Twenty Love Poems and a Song of Despair is geschreven door Pablo Neruda. De oorspronkelijke releasedatum was 02 december 2003.

Het boek Twenty Love Poems and a Song of Despair is te koop als Paperback.

Twenty Love Poems and a Song of Despair bestaat uit 96 pagina’s. 

Twenty Love Poems and a Song of Despair is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken