1. Nederlandse boeken
  2. Uit zoveel duisternis

Uit zoveel duisternis

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Uit zoveel duisternis is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 83 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789061697855. 

Specificaties Uit zoveel duisternis

HoofdauteurH. Tentije
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 april 2006

Omschrijving van Uit zoveel duisternis

Uit zoveel duisternis, de betoverende nieuwe bundel van Tentije, neemt je mee op een reis door verschillende plaatsen en brengt een eerbetoon aan enkele opmerkelijke personen. Van het mysterieuze Praag tot het romantische Rome en zelfs het schilderachtige Wijk aan Zee, deze gedichten nemen je mee naar betoverende locaties die de verbeelding prikkelen. Maar het hoogtepunt van deze adembenemende bundel is ongetwijfeld de negendelige cyclus waarin Tentije zijn eigen interpretatie geeft van de legendarische Metamorfosen van Ovidius. Met zijn meesterlijke pen weeft hij een intrigerend verhaal van transformatie en verandering, waarin hij de lezer meeneemt op een reis door de diepten van de menselijke ziel. Met Uit zoveel duisternis wordt poëzie een echte belevenis. De gedichten van Tentije nemen je mee op een reis vol emotionele wendingen en verrassende inzichten. Dit is een bundel die je niet wilt missen, vol prachtige woorden die je ziel beroeren en je hart verwarmen. Laat je meevoeren in de duisternis en ontdek de schoonheid die daar verborgen ligt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Uit zoveel duisternis

Het boek Uit zoveel duisternis is geschreven door H. Tentije. De oorspronkelijke releasedatum was 20 april 2006.

Het boek Uit zoveel duisternis is te koop als Paperback.

Uit zoveel duisternis bestaat uit 83 pagina’s. 

Uit zoveel duisternis is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken