1. Nederlandse boeken
  2. Van de eerste tot de laatste liefde

Van de eerste tot de laatste liefde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Van de eerste tot de laatste liefde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 104 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029546386. 

Specificaties Van de eerste tot de laatste liefde

HoofdauteurIlja Leonard Pfeijffer
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 april 2022

Omschrijving van Van de eerste tot de laatste liefde

Ilja Leonard Pfeijffer is een veelzijdige schrijver die zich op vrijwel alle gebieden van de literatuur begeeft. Hij schrijft romans, verhalen, gedichten, columns, essays, dagboeken, kritieken, theaterstukken, scenario's en songteksten. In al deze genres, die elkaar vaak overlappen, behandelt hij vrijwel elk denkbaar onderwerp. Maar er is één thema dat altijd als een rode draad door zijn werk loopt en alle andere onderwerpen omarmt, doordringt en betovert: de liefde. Speciaal voor de Boekenweek 2022 heeft Pfeijffer een verzameling samengesteld uit zijn complete poëzie, met als stralend middelpunt het thema liefde. Deze bloemlezing, genaamd "Van de eerste tot de laatste liefde", is een eerbetoon aan de kracht en complexiteit van liefde in al haar vormen. Door zijn meesterlijke woordkeuze en diepgaande inzichten weet Pfeijffer de lezer mee te voeren op een reis door de verschillende facetten van liefde, van passievolle romances tot hartverscheurende verlies. Laat je betoveren door de magie van de liefde in deze prachtige verzameling gedichten. Pfeijffer neemt je mee op een emotionele rollercoaster en weet met zijn poëzie de essentie van liefde te vangen. Met zijn kenmerkende stijl en scherpe observaties weet Pfeijffer de lezer te raken en te ontroeren. "Van de eerste tot de laatste liefde" is een absolute must-have voor liefhe.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Van de eerste tot de laatste liefde

Het boek Van de eerste tot de laatste liefde is geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 2022.

Het boek Van de eerste tot de laatste liefde is te koop als Hardcover.

Van de eerste tot de laatste liefde bestaat uit 104 pagina’s. 

Van de eerste tot de laatste liefde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken