1. Nederlandse boeken
  2. Van de liefde wil ik zingen

Van de liefde wil ik zingen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Van de liefde wil ik zingen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789401478687. 

Specificaties Van de liefde wil ik zingen

HoofdauteurToon Hermans
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 oktober 2021

Omschrijving van Van de liefde wil ik zingen

Toon Hermans, een legendarische artiest die in 1999 door de lezers van De Telegraaf werd uitgeroepen tot 'artiest van de eeuw'. Zijn unieke talent om generaties lang aan het lachen te maken en diep te ontroeren, maakte hem geliefd bij velen. Met zijn scherpe en vrolijke relativering van het dagelijkse leven, wist hij ons te raken met eenvoudige grappen, gedichten en liedjes. Hij voelde zo vertrouwd, als een goede vriend die altijd welkom was in ons huis. "Van de liefde wil ik zingen" is een eerbetoon aan het buitengewone talent van Toon Hermans. Dit boek neemt je mee op een nostalgische reis door zijn briljante carrière, met een verzameling van zijn meest memorabele grappen, ontroerende gedichten en betoverende liedjes. Elk woord en elke noot brengt de magie van Toon tot leven, waardoor je jezelf onderdompelt in zijn unieke kijk op het leven. Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan Toon Hermans, maar ook een kostbaar bezit voor iedereen die houdt van humor en poëzie. Het brengt je terug naar een tijd waarin lachen en ontroerd worden hand in hand gingen. Laat je inspireren door de ongeëvenaarde creativiteit van Toon Hermans en ontdek waarom hij een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op de Nederlandse cultuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Van de liefde wil ik zingen

Het boek Van de liefde wil ik zingen is geschreven door Toon Hermans. De oorspronkelijke releasedatum was 19 oktober 2021.

Het boek Van de liefde wil ik zingen is te koop als Hardcover.

Van de liefde wil ik zingen bestaat uit 96 pagina’s. 

Van de liefde wil ik zingen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken