1. Nederlandse boeken
  2. Vandaag is de dag Toon Hermans

Vandaag is de dag Toon Hermans

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vandaag is de dag Toon Hermans is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789022508053. 

Specificaties Vandaag is de dag Toon Hermans

HoofdauteurHermans
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Vandaag is de dag Toon Hermans

In 'Vandaag is de dag' brengt Toon Hermans ook amusement en levenswijsheid samen in een kleurrijke artistieke vorm, waarbij zijn talent als schilder en tekenaar een hele eigen sfeer toevoegt. Het boek heeft dezelfde toon als het gelijknamige lied dat Toon Hermans elke avond zingt in zijn show. Het is een positief geluid te midden van een zorgelijke wereld. Een oproep om elke dag opnieuw het leven te beleven en te vieren, als het mogelijk is. Het is een feestelijk boek, een slinger van geloof, hoop en liefde en van een vrolijke kinderlijkheid. 'Vandaag is de dag' zal vaak een glimlach van herkenning, ontroering of vreugde oproepen. Een boek om van te houden en anderen mee te verrassen. Toon Hermans is niet alleen bekend om zijn unieke humor, maar ook om zijn creatieve talenten. In 'Vandaag is de dag' toont hij zijn vaardigheid als schilder en tekenaar, waardoor het boek een extra dimensie krijgt. De kleurrijke illustraties en kunstwerken brengen de woorden tot leven en voegen een visuele schoonheid toe aan de boodschappen van Hermans. Dit boek is meer dan alleen een verzameling van gedachten en wijsheden; het is een kunstwerk op zich. 'Vandaag is de dag' is een boek dat de lezer inspireert om het leven te omarmen en elke dag met volle teugen te genieten. Het is een boek dat je kunt koesteren en waar je anderen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vandaag is de dag Toon Hermans

Het boek Vandaag is de dag Toon Hermans is geschreven door Hermans. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Vandaag is de dag Toon Hermans is te koop als Hardcover.

Vandaag is de dag Toon Hermans bestaat uit 208 pagina’s. 

Vandaag is de dag Toon Hermans is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken